مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان شرقی با تأکید بر نقش کلیدی سازمان‌های مردم‌نهاد در حفظ آرامش اجتماعی و تقویت انسجام ملی گفت: سمن‌ها از جنس مردم‌اند و به‌عنوان واسطه‌ای قابل اعتماد، می‌توانند مطالبات اجتماعی را در مسیر درست به دولت منتقل کنند.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی: سازمان‌های مردم‌نهاد حلقه واسط اعتماد میان مردم و دولت هستند

به گزارش روابط‌عمومی سازمان امور اجتماعی کشور، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان شرقی در همایش تبیینی ویژه سازمان‌های مردم‌نهاد که در دانشگاه تبریز برگزار شد، با اشاره به نقش مؤثر سمن‌ها در همراهی با دولت و مردم اظهار کرد: سازمان‌های مردم‌نهاد همواره یاری‌گر دولت بوده‌اند و آنچه در جنگ دوازده‌روزه نیز از سوی این مجموعه‌ها به نمایش گذاشته شد، حضور میدانی در کنار مردم و ایفای نقش مسئولانه اجتماعی بود.

پروین اشراقی اسکوئی با بیان اینکه سمن‌ها از دل مردم برخاسته و برای مردم فعالیت می‌کنند، افزود: سازمان‌های مردم‌نهاد به‌معنای واقعی، حلقه واسط مردم و دولت هستند و توانسته‌اند در بزنگاه‌های حساس اجتماعی، نقش مهمی در کاهش تنش‌ها و تقویت همدلی ایفا کنند.

وی با اشاره به شرایط حساس اجتماعی کشور تصریح کرد: در وضعیت فعلی نیز از سازمان‌های مردم‌نهاد انتظار می‌رود با برگزاری نشست‌های مردمی، دغدغه‌ها و مطالبات شهروندان را بشنوند؛ چراکه سمن‌ها مورد احترام و اعتماد مردم هستند و می‌توانند مانع شکل‌گیری حاشیه‌ها و تنش‌های اجتماعی شوند.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان شرقی ادامه داد: از آنجا که سمن‌ها واسطه میان دولت و مردم به شمار می‌روند، می‌توانند با دسته‌بندی دقیق مسائل و انتقال هدفمند آن‌ها به دولت، مطالبات اجتماعی را در مسیر منطقی و اثربخش هدایت کنند؛ مسیری که قطعاً بیان مطالبات در کف خیابان به نفع هیچ‌یک از طرفین نخواهد بود.

اشراقی اسکوئی در پایان با تأکید بر ضرورت نقش‌آفرینی همه سازمان‌های مردم‌نهاد در حل مسائل استان خاطرنشان کرد: هر کدام از سمن‌ها یک رسانه اجتماعی برای بیان دغدغه‌های مردم هستند که می‌توانند کاستی‌ها و مطالبات را به نهاد دولت منتقل کنند. سمن‌ها همواره نقش تبیین‌گر داشته‌اند و امروز بیش از هر زمان دیگری، ایران نیازمند همراهی همه ما در دولت و همه شما در سازمان‌های مردم‌نهاد است.

پایان/

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =